Gel Extensions - Beginner

kr8,750.00 + VAT
2 days
Fully Accredited
Country: Denmark

Dette 2-dages forlængelseskursus er den perfekte introduktion til vores GelPot system samt vores kultprodukt, BIAB™.

Kurset omfatter følgende:

  • Sundhed, Sikkerhed og Hygiejne: Grundlæggende principper for sundhed, sikkerhed og hygiejne inden for negle industrien, herunder anatomi og fysiologi af den naturlige negl og hud samt kontraindikationer og relevante handlinger for at give dig den mest grundige viden.
  • Produktkendskab: Gennemgang af vores kerneprodukter, så du får fuld viden om vores produkter og deres korrekte anvendelser.

Dag 1: Introduktion til vores bestseller-produkt BIAB™. Du vil lære om vores fulde BIAB™- sortiment, dets fordele og anvendelse.

Desuden vil du lære korrekt påføring, oprettelse af apex, forfiningsteknikker og sikker aftagning.

Dag 2: Undervisning i vores hard gel, GelPot-system, som er ideelt til lange negleforlængelser og ekstreme former. Vi vil gennemgå forskellige forlængelsesteknikker, som anvendelse af tip og forlængelse på skabelon.

Dette kursus er designet til at give dig den nødvendige viden og færdigheder til straks at kunne begynde at tilbyde forlængelser i dine neglebehandlinger.

Entry requirements :
Minimumsalder: 18 år
Professionelt anerkendt Gel polish uddannelse + certifikat er påkrævet for deltagelse i dette kursus.
Modeller er ikke påkrævet: Du vil arbejde på dig selv og/eller øve på en af dine medkursister.

Book your course with Camilla Møller Rasmussen

Business, Social Media and Photography

Alle vores kurser tilbyder ydermere undervisning i forretning, sociale medier og fotografi.

Vi mener, at dette er afgørende for at hjælpe dig med at lykkes, og vi sigter mod at støtte dig fuldt ud i at lære, hvordan du skaber en virksomhed og et brand i det 21. århundrede.

Hos TGB tror vi på, at det ikke kun handler om at vide, hvordan man laver negle, men også om at skabe et brand og opbygge dit eget negleimperium. Din succes er vores succes.

Support

Vores team står altid klar til at hjælpe og guide dig, samt at besvare dine spørgsmål omhandlende The GelBottle’s produkter m.m.

Din succes er vores succes.

FAQs

Hvornår slutter mit kursus?

Kursustider vil variere fra kursus til kursus og fra sted til sted. Dette specifikke kursus er en heldagsbegivenhed (8 timer), men starttidspunkterne vil afhænge af stedet, og sluttiderne vil variere afhængigt af kursets størrelse og antal tilmeldte.

Hvor vil mit kursus blive afholdt?

Kursuslokationer kan variere afhængigt af et kursus størrelse. Lokationerne findes under hver undervisers profil på TGB Academy's hjemmeside. Du bedes venligst tjek disse før du booker dit kursus.

Skal jeg medbringe noget specifikt til mit kursus?

Hvert kursus er forskelligt med hensyn til, hvilke genstande underviseren vil stille til rådighed.

Du vil blive kontaktet af os 1-2 uger før dit kursus, hvor vi vil give dig alle kursusoplysninger, lokationer, forventninger osv. Du kan kontakte os pr. mail før dette, hvis du ønsker ydeligere information.

Skal jeg medbringe en model?

Du skal ikke medbringe en model. Du vil arbejde og øve på dig selv eller en af dine medkursister under kurset.

Er et kit inkluderet?

I kursets pris er der inkluderet et starterkit, som er sammensat med henblik på det gældende kursus.

Du kommer til at benytte starterkittet på kurset. Din underviser vil stille yderligere nødvendige produkter til rådighed.